zaterdag 31 maart 2012

Nog een keer Anja's-Roses








Nog twee kaarten met de Anja's-Roses stencils. Het blijven prachtige mallen en ook het knipvel van Mattie verveelt mij nog niet. Dinsdag gaan wij weer een workshop doen bij Doe@ding met dit knipvel maar dan verwerkt op een dienblad. Dus eens iets heel anders. Dank jullie wel voor het langs komen en de leuke berichtjes. Heel leuk om te lezen wat jullie er van vinden. Ik wil iedereen nog een hele fijne zaterdag wensen.

Groetjes,
Astrid

vrijdag 30 maart 2012

Viva Decor mallen




Vandaag laat ik twee creaties zien die gemaakt zijn met de Viva Decor mallen. De wieg is een mal en deze heb ik aangekleed met de Eline produkten van maart. En het doosje voor theelichtjes heb nogmaals gemaakt maar nu echt theelichtjes in gedaan( ipv babysokjes)  en de opening van het doosje heb ik niet met de mal gemaakt maar met de creatables Anja's-Roses center LR0213. Ik wil jullie bedanken voor het langs komen en de leuke berichtjes op mijn vorige kaarten.

Groetjes,
Astrid

dinsdag 27 maart 2012

Eline's baby





Nog twee kaarten  met de stencils en plaatjes van Eline. Ook bij deze kaarten heb ik de achterkant beplakt. Dank je wel voor de leuke reactie op mijn vorige kaarten. Na een gezellige workshop dag ga ik vanavond lekker op de bank en even niets doen. Ik wil iedereen een hele fijne avond wensen.

Groetjes,
Astrid

zondag 25 maart 2012

Lord & Lady



Dit is één van de demokaarten van gisteren. Het was een hele gezellige dag. Deze kaart heb ik gemaakt met de Anja's-Roses creatables. Ik vind het tegenwoordig erg leuk om de achterkant van de kaart ook te beplakken.
Bij deze kaart heb ik gebruikt: Anja's-Roses border LR0212 en center LR0213, creatables Lord &Lady LR0211, papier is van Forever Collection. Ik wil iedereen een hele fijne zondag wensen en geniet van het mooie weer.

Groetjes,
Astrid

donderdag 22 maart 2012

Doosje voor de demo bij Doe@ding



Dit doosje met een zeepje van een baby erin heb ik nog gauw even gemaakt voor zaterdag voor de demo bij Doe@ding.
Ik had een hele leuke site op internet gevonden waar ze erg leuke zeepjes verkopen en toen zag ik dit zeep babytje en toen was ik verkocht dus snel nog iets mee gemaakt. Jammer dat ik hem niet zo goed op de foto kreeg.
Voor het doosje heb ik gebruikt de creatables tekst baby LR0217, pretty papers bloc eline's Nursery Romantic PB7038 en knipvel eline's Romantic Nursery 1 AK0053.
Ik wil jullie een hele fijne avond wensen en dank je wel voor het langskomen.

Groetjes,
Astrid

dinsdag 13 maart 2012

Doosjes kaart Eline




Vandaag weer een workshop gehad bij Doe@ding, dit doe ik altijd samen met mijn zus Nelly. Wij wisselen elkaar af met het bedenken van de te maken kaart/doosje en deze keer heeft Nelly het bedacht. Maar wij maken ook altijd elkaars kaart/doosje dus laat hem toch zien op het blog. Vandaag is het dit doosje geworden gemaakt met een mal van Viva Decor en in het doosje zitten babysokjes. Er zijn meerdere mallen van dit merk met verschillende projektjes, heel leuk om te doen. Het doosje is beplakt met Pion scrappapier en de volgende Creatables zijn er bij gebruikt: LR0156 Blaadje, LR0159 Hartjes LR0217 Baby en LR0219 Silhouet. Het plaatje komt van het knipvel eline's Romantic Nursery AK0053. Super leuke dingen weer van Eline.
Alle niewe volgers wil ik welkom heten en dank jullie wel voor de leuke berichtjes op mijn vorige kaart, heel leuk om dit te lezen.

Groetjes,
Astrid

dinsdag 6 maart 2012

Rozen




Vandaag laat ik jullie alvast een kaart zien die ik gemaakt hebt voor de demo bij Doe@ding 24 maart. Ik laat nog niet alles zien wat ik gemaakt heb maar tot de 24ste duurt nog lang dus alvast een kaartje. Ik heb de ontzettend mooie mallen van Anja van Laar gebruikt. Deze blijven toch mijn favoriet. Wat kun je hier weer leuke dingen mee doen. Voor deze kaart heb ik gebruikt: Creatables Lord en Lady LR0211, Anja-Roses border LR0212, Aja-Roses large cornerLR0214 en Anja-Roses small corner LR0215, Knipvel Mattie MB0134 Vintage Roses en het scrapppapier is van Pion. Ik wil jullie bedanken voor het langs komen en de leuke berichtjes op mijn vorige kaart.

Groetjes,
Astrid