maandag 30 april 2012

CMP bloghop!!!!!!



Hoera Eindelijk Is Het Zover

vandaag vieren we de OPENING van ons blog.

Eigenlijk is het meer de geboorte van ons blog

We zijn vandaag online gegaan.



We hebben een zeer getalenteerd, maar ook gevarieerd designteam kunnen

samenstellen. Stuk voor stuk kanjers in hun specialiteit.

We hopen dat je genoten hebt van alle creaties die

het DT team speciaal voor deze gelegenheid

heeft gemaakt.



Dat belooft nog wat voor de toekomst,

denk je ook niet?







gebruikte materialen:










Knipvel: Marieke Design 2601
Creatables MD: Sneeuwvlok LR0185, Misteltoe LR0189 en Lace LR0201
Craftable MD: Envelop CR1211

Stempel: MD Clearstamps Eline's babies EC 106 en Viva Decor Vintage Lace
Distress Ink: antique linen en crushed olive
Papierbloemen, Bedel, Tule, Kant, Hartjes en Pareltjes

Snijd een strook anjerwit karton van 13,6 x 19,5cm. Ril twee lijnen op 3,5cm en op 5,5cm. Stans/embos met de creatable LR0201 aan beide zijden een rand. Beinkt de kaart met Distress Ink antique linen.
Snijd vier rechthoeken: hagelwit 13,1 x 11,5cm en 13,1 x 1,5cm, kiezel 12,6 x 11,3cm en 12,6 x 1,3cm. Beinkt de randen en plak de hagelwitte en kiezel rechthoeken op elkaar en leg deze daarna op de kaart zoals deze geplakt moet worden. Leg de creatable op de kaart en teken de rand af. Snijd/knip deze uit en beinkt de randen. Plak de delen op de kaart.
Stempel op een stukje anjerwit karton het Vintage Lace stempel en snijd/knip de randen iets groter af en beinkt de randen. Plak aan beide zijden een stukje kant onder de rand en plak het geheel op de kaart.
Stans uit een stukje anjerwit karton de sneeuwvlok , beinkt de randen en plak deze op een stukje hagelwit karton. Snijd/knip de randen iets groter af en beinkt de randen en plak dit op de kaart.
Knip het plaatje uit en plak deze op de kaart. Werk het plaatje op in 3D.
Stans het envelopje uit een stukje anjerwit karton en het kaartje uit een stukje kiezel karton. Beinkt de randen. Stempel de tekst op het kaartje en maak in de bovenzijde een gaatje en rijg daar een stukje tule door heen. Plak het envelopje in elkaar.
Werk de kaart af met bloemetjes, takjes, een strik van tule met bedel, hartjes en pareltjes.




Wat kan je verwachten van dit blog.

Creaties met Papier



Zoals de naam al doet vermoeden;

we laten je zien wat je allemaal met

papier kunt doen. Dan hebben we het

niet over designpapier, maar over

effen papier of cardstock en dan speciaal dat van het Nederlandse merk Papicolor.



We willen de misschien wat vergeten technieken

weer laten schitteren,

zoals het borduren, 3d technieken en

embossing.

Maar weet je wat je allemaal kunt

maken met stansen, mallen en ponsen.



Heb je een favoriete techniek, vind je hem niet

terug, laat het ons dan weten, wat niet is

kan nog komen.



Terug naar het Feest

Wie jarig is trakteert

beschuit met muisjes?



Of een leuke candy

gesponsord door onze blog sponsor



Papicolor



Onder onze bezoekers, lezers en natuurlijk volgers

verloten we een leuke candy.



wat moet je hiervoor doen

** word volger van ons blog **

** vertel ons wat je van ons blog vindt **

** we stellen het op prijs als je ons blog opneemt in je favoriete bloglijst op je eigen blog **



Om dubbel kans te maken om de candy te winnen

laat een reactie achter bij de DT-dames die je langs de hop bent tegen gekomen



hieronder nogmaals de lijst



Astrid ( Je bent nu hier.)











Dank je voor je reactie en je bezoek aan ons blog.



Team C.M.P.
Groetjes, Astrid



 

zaterdag 28 april 2012

Nog twee hangers


Deze hanger met de dames hoofden hebben de dames afgelopen dinsdag gemaakt bij de workshop van Doe@ding. Nelly mijn zus heeft deze keer de creatie gemaakt en natuurlijk maak ik het ook dan.
De gebruikte materialen zijn: Spelbinders Floral Ovals, Creatables LR 0211 Lord & Lady, Creative Shapes CL CS 19 en 20 ( letters)

Ik had deze babyhanger ook nog niet laten zien. Ze zijn wel heel lastig op de foto te zetten. Ik heb al van alles geprobeerd maar ik hoop dat jullie ze toch goed kunnen zien.
De gebruikte materialen zijn:  Creatables LR0214 Anja's-Roses large corner, LR0216 sokje, LR0217 tekst, LR0219 silhouet en papierbloc Eline's Romantic nursery.

Ik wil iedereen bedanken voor het langs komen en de ontzettend leuke berchten op mijn vorige post.
Hele fijne zaterdag!

Groetjes,
Astrid


dinsdag 24 april 2012

Picknickmand


De picknickmand is gemaakt met een mal van Viva Decor, het scrappapier is van Pion For Mother en het ovaal is gemaakt met Spelbinder Floral Ovals.



                                                                   Creatief Met Kaarten zomer 2012




Dit is één van de vijf kaarten die ik gemaakt hebt voor de Creatief Met Kaarten zomer 2012. De werkbeschrijving en de gebruikte materialen staan hier in vermeld. Het blad ligt nu in de winkel en is overal te koop.


Alle nieuwe volgers welkom heel leuk  en ik wil iedereen ook bedanken voor het langs komen en de leuke berichtjes die jullie achter laten.

Groetjes,
Astrid

vrijdag 20 april 2012

A Sweet little Baby is born en heel leuk nieuws!!!!


Deze kaart heb ik gemaakt voor Annelies (en haar gezin)van Doe@ding.Bij deze kaart heb ik een de Sizzix stans Frame, Heart w/Crown. Het scrapppapier is van Graphic 45 Little Darlings Collection. Het label is van Magnolia en het stempel van Marianne Design Eline's words.


Dit rompertjes heb ik ingepakt met folie. Label met de strik er aan bevestigt, tussen de kaart gedaan en daarna de kaart aan de bovenzijde dicht geplakt.


Ik heb ook nog heel leuk nieuws !!!!
Het heeft alles te maken met onderstaande bericht, ik mag er jammer genoeg nog niets over zeggen maar het is zo 30 april en dan wordt het bekend gemaakt d.m.v. een bloghop die dan eindigt bij het hele nieuwe blog. Wat voor blog het precies is .....nog even geduld!


Ik wil jullie weer bedanken voor het langskomen en de ontzettend leuke berichtjes die jullie achterlaten.
Fijn weekend allemaal!

Groetjes, Astrid




woensdag 18 april 2012

Tas

Heel slim ik wilde mijn bericht aanpassen is opeens mijn hele bericht verdwenen. Ik ben ook zo handig af en toe. maar deze tas heb ik gemaakt met een Viva Decor mal en voorlopig mijn laatste projectje met Pion papier For mother. Ik blijf het geweldig mooi papier vinden.


Het ovaal heb ik gemaakt met de Spelbinders Floral Ovals en ik heb de creatables tekst LR0224, vogeltje LR0138 en hartjes LR0159. Het takje is van Magnolia.


Ik wil iedereen nog een fijne dag wensen en dank jullie wel voor het langskomen en de leuke berichtjes die jullie achterlaten.

Groetjes,
Astrid

donderdag 12 april 2012

Dame



Deze keer heb ik geen kaart gemaakt maar een hanger met de nieuwe Spelbinders Floral Ovals. Wel een beetje moeilijk op de foto te zetten. Ik heb wel weer het Pion papier gebruikt for Mother ik vind dit echt heel mooi en vooral deze kleur.Ik wil jullie weer heel erg bedanken voor de leuke reacties en het langs komen iedere keer.

Een hele fijne avond, groetjes Astrid

maandag 9 april 2012

Craftables Guirlande

Vandaag laat ik een kaart zien waar ik de craftables guirlande CR1216  van Marianne Design gebruikt hebt. Verder heb ik Pion papier gebruikt uit de serie For Mother en het stempel is ook van Marianne Design CS0849. Het is vandaag wel echt knutsel weer dus ga zo nog maar eens verder met mijn kaartje. Ik wil iedereen een hele fijne avond wensen en bedanken voor de leuke berichtjes op mijn vorige kaart.

Groetjes,
Astrid

vrijdag 6 april 2012

Veel Geluk


Deze kaart heb ik gemaakt voor een collega van mijn dochter. Ik heb dit model al in verschillende variaties op blogs gezien maar ik heb er heerlijk ruikende zeepjes in gedaan. Voor deze kaart heb ik Pion papier gebruikt en de creatables tekst Veel Geluk LR0221,  Anja-Roses LR0214, de blaadjes zijn gemaakt met de creatables LR0156 en LR0192 en craftables guirlande CR1216. Dank jullie wel voor het langs komen. Een hele fijne avond!

Groetjes,
Astrid

dinsdag 3 april 2012

Don & Daisy






Deze voorbeeldkaarten heb ik gemaakt voor de mailing van Marianne Design met de nieuwe april produkten. Ik heb de nieuwe knipvellen van Don & Daisy gebruikt. En natuurlijk heb ik ook de nieuwe craftables en creatables teksten gebruikt bij deze kaarten. Weer heel veelzijdig dus hier kunnen we weer hele leuke dingen mee maken. Ik heb inmiddels al andere kaarten gemaakt maar die moeten nog even op de foto dus die komen later. Vandaag weer workshop gehad dus nu even lekker met de beentjes op de bank.
Iedereen een hele fijne avond! Dank jullie wel voor het langs komen en de reactie op mijn vorige kaarten.

Groetjes,
Astrid