donderdag 30 augustus 2012

Demo Doe@ding vrijdagavond!

Deze kaart heb ik gemaakt met de nieuwe creatables van Marianne Design. De kaart ga ik vrijdag ook mee nemen naar Doe@ding en dan laat ik nog meer voorbeelden zien met deze creatables.De winkel is dan speciaal geopend van 19.00 uur tot 21.00 uur en staat in het teken Natalie voor A Sisters Hope.
 
 
Gebruikte materialen:
MD Creatables LR0234 Vierkant van Petra, LR0241 Anja's labels, LR0243 Kaarsen en LR0244 Hulsttak
MD Knipvel Winter Wonderland IT 561
 
 
Snijd van zeegroen een vierkant van 15x15cm en van wit een vierkant van 14,5x14,5cm. Embos het witte vierkant met cuttlebug embossingmal swiss dots daarna heb ik het papier bewerkt met een blauwe PanPastel. Snijd een vierkant van wit glitterpapier van 12x12cm. plak alle delen op elkaar. Stans/embos de twee vierkanten uit kiezelkarton met de creatables vierkant by Petra. Snijd/knip het passe-partout uit en bewerk het kleine vierkant ook met de blauwe Pan Pastel. Plak het plaatje achter de opening. Stans/embos twee grote en twee kleine hulsttakjes uit zeegroen en bewerk deze met de witte Pan Pastel. plak de takjes met de vierkanten op de kaart. Stans/embos uit kiezelekarton het label en drie kaarsen. Stempel de tekst op het label en palk dit op de kaart.
 
 
Maak één van de kaarsen iets korter en bwerk deze met de blauwe Pan Pastel. Plak de kaarsen op elkaar en plak de kleine hulsttakjes op de kaasen. Maak een klein strikje van tule en plak deze in het midden en plak daarna het bloemetje erop.
Werk de kaart af met pareltjes, strik met bedel en bloemetje.
 
 
Dank jullie elke keer weer voor het langs komen en misshien tot morgenavond!
Hele fijne dag!
 
Groetjes,
Astrid
 
 
 
 

zondag 26 augustus 2012

Doe@ding en A Sister's Hope

 

Speciale koopavond bij Doe@ding


Natalie die regelmatig bijstaat in de winkel, staat momenteel voor een grote uitdaging. Zij loopt in oktober de 60 km walk van A Sister's Hope. Dit is een uitdaging op twee manieren, ten eerste moeten de deelnemers voor 60 km wandelen echt trainen en ten tweede mag je alleen meelopen wanneer je een bedrag van € 1.500,- bij elkaar hebt weten te krijgen door sponsoring. Dit bedrag komt volledig ten goede aan onderzoek naar en de behandeling van borstkanker. Op haar blog vertelt Natalie uitgebreid over de wandeltocht en wat zij allemaal doet om in oktober van start te kunnen gaan.
 
 
Doe@ding helpt Natalie om haar doel te bereiken en doet dat in de maand september op verschillende manieren:
 
 
We beginnen met een speciale "roze" koop- en demoavond met demonstraties van o.a.Elly de Bruin, mijn persoontje ( ik zal deze avond de nieuwe mallen van september van Marianne Design demonstreren) en ...... dat is nog even een verrassing. Deze avond wordt gehouden op:

Vrijdag 31 augustus 2012

van 19.00 tot 21.00 uur

Voor de gelegenheid is deze avond een keer niet gratis toegankelijk maar vragen wij voor A Sister's Hope een bijdrage van € 1,00 per persoon (meer mag natuurlijk ook). Natalie neemt dit bij de deur graag van u in ontvangst.

 
 
Naast leuke demo's en heerlijke hapjes en drankjes heeft Natalie overheerlijk badzout en fantastische bruisballen in verschillende geuren en kleuren voor in bad gemaakt. Deze badartikelen zijn in de maand september te koop in zowel de winkel als de webwinkel en de opbrengst hiervan gaat volledig naar A Sister's Hope.
 
 
Op 11 september gaan Nelly en ik een speciale workshop geven, welke wordt afgesloten met een luxe high-tea. De kosten voor de workshop en high-tea zijn € 29.95 en ook hiervan gaat de opbrengst naar de A Sister's Hope.
Met de workshop gaan wij deze tissuedoos maken uiteraard ook met roze.
Er zijn nog een paar plaatsen vrij.
 

 
Iedereen nog een fijne avond en misschien tot vrijdag!
 
Groetjes,
Astrid
 
 

vrijdag 24 augustus 2012

Christmas Wishes

Het heeft even geduurd een nieuw bericht en ik ben wel druk aan het kaartjes maken maar die komen later hier op het blog.
Ik had al wat kaarten gemaakt met de nieuwe knipvellen, creatables en paperbloc van Marianne Design voor de mailing.
 

  
Gebruikte materialen:
MD knipvellen Christmas Wishes EWK 1204 t/m EWK1208
MD CreatablesLR0243 Kaarsen, LR0244 Hulsttakjes, LR0245 Hakjes, LR0246 Sneeuwman en LR0247 Schaatsen
MD Pretty Papers Bloc Christmas Wishes PK9087


 
Ik wil iedereen een heel fijn weekend wensen!
 
Groetjes,
Astrid

donderdag 16 augustus 2012

Toch maar weer een vintage kaartje.....

Toch weer een vintage kaart, ik zag het mooie Magnolia papier en de vintage knipvellen van Gerda's Hobbyshop bij Doe@ding en dat moest ik natuurlijk weer meenemen. Ik heb er deze een kaart meegemaakt.


Gebruikte materialen:
MD Creatables LR0162 blaadjes engelse roos, LR0236 takje van Anja's ovaal en LR0240 Large oval by Petra
DistressInk punice stone
Dessin papier Magnolia vintage birds en Maja Design vintage summer
Knipvel Vintage Algemeen GH3014


Nu de kaart vanaf de zijkant.


Dank jullie wel voor het langskomen en de leuke berichtjes die ik iedere keer weer met veel plezier leest.
En voor de borduursters onder ons op het blog Creaties met Papier is er een borduur challenge er zijn vier mooie borduurmallen van Noor design te winnen.

Groetjes,
Astrid




dinsdag 14 augustus 2012

Hortensia

Gisteren was het mijn beurt weer om een kaart te laten zien op het CMP blog. Deze keer moest ik een kaart laten zien met 3D. Deze maand zijn er weer prachtige 3D knipvellen van Mattie verschenen en deze hortensia staat op één van de vellen.

Gebruikt:
MD Creatables LR0241 Anja's labels en LR0242 Anja's sqares
MD knipvel Mattie MB0139 bloemen
MD Clearstamps CS0855 wensteksten

Stans uit anjerwit karton het grootste vierkant van de creatables, stans de daarop volgende maat uit seringkarton en de kleinste twee vierkanten uit anjerwit karton. Bewerk alle randen van het anjerwitte karton met Distress Ink milled lavender. Plak alle delen op elkaar. Neem een strook anjerwit van 14x20cm en leg het grootste vierkant in het midden tegen de bovenrand aan en teken de mal aan de bovenkant af en de zijkanten tot het midden. Teken met een golvende lijn naar de hoeken. Teken ook een golvende lijn aan de onderkant. Het is handig dit eerst op papier te doen. Teken één kant en vouw het papier dubbel zo kan de andere kant makkelijk na getekend worden. Zo krijg je twee gelijke kanten. Beinkt ook deze randen en plak de vierkanten op de kaart. Stans het label uit anjerwit karton en teken het midden gedeelte op sering karton en stempel de tekst. Plak de twee delen op elkaar en daarna op de kaart.


Snijd voor de achterkant een strook uit anjerwit karton van 13x20cm en teken de vorm van de kaart na en knip deze uit. Bewerk de randen met inkt. Ril 1,5cm van de bovenkant een lijn. Plak dit gedeelte vast aan de kaart.

Knip de hortensia uit en plak deze op de kaart en werk deze op in 3D. Maak een strik van organzalint en steek de brad door de strik heen en plak dit op de kaart.
Ik wil jullie een hele fijne dag wensen.

Groetjes,
Astrid





donderdag 9 augustus 2012

Winter met de ster craftable.

We hadden vandaag weer eens een lekker zonnetje maar toch een winters kaartje gemaakt. De vintage Snoesjes van MD vind ik wel erg leuk om mee te werken dus deze kaart mee gemaakt. De MD craftables die deze maand uitgekomen zijn vind ik ook erg leuk om mee te werken. Deze keer heb ik de ster gebruikt.


Gebruikte materialen:

MD Craftables Kerstboom CR1224 en Ster CR1226
MD Creatables Dennetak LR0181, Lantaarn LR0191, Hekje LR0205 en Fiets LR0233
MD Knipvel 3D HM042 Vintage Christmas
Pretty papers bloc Dark Vintage PK9082 en PK9086 Cosy Christmas
Pion Design papier
Distres Ink frayed burlap


De fiets heb ik twee keer uitgestans, één keer uit donkergrijs en één keer uit bruin. Van de bruine fiets heb ik alleen het zadel de kettingkast en de mand gebruikt.  De fiets en de onderdelen heb ik bewekt met witte stempel inkt. De sneeuw heb ik gemaakt met Liquid Appliqué.



Groetjes,
Astrid



maandag 6 augustus 2012

MD Craftables Hart

Allereerst wil ik jullie bedanken voor het langs komen en de ontzettend leuke berichtjes die jullie achter laten. Ik ben aan de knutsel geweest met de MD Craftables harten en het Mattie knipvel die deze maand nieuw in de winkels liggen.
Het zijn stuk voor stuk weer hele mooie mallen en knipvellen deze maand.


Gebruikte materialen:
MD Craftables Hart CR1225
MD knipvel Mattie MB0137 Flower Pink en Vintge Summer VK9524
MD Clearstamp CS0852 teksten


Magnolia Doohickeys Cutting Dies hart
Pion design Grandma's schoolbook
Nestabilities Grand Label One
Distress Ink frayed burlap


Alle randen heb ik bewerkt met Distress Ink en nu de laatste foto.


Groetjes,
Astrid



zaterdag 4 augustus 2012

Doosje uit de Marianne Doe!

Vorige week viel de Marianne Doe! nummer 15 weer op de mat. Wat een mooie dingen staan er weer in. Maar dit doosje vond ik wel erg leuk dus even gemaakt. Ik heb er nog niets in gestopt maar dacht aan kerstkransjes maar dat doe ik tegen de tijd dat ik het weg gaat geven.


Er staat een duidelijke werkbeschrijving in het blad. Ik heb het dessin papier gebruikt van Maja Design Vintage winter van vorig jaar. Ook heb ik weer de craftable kerstboom gebruikt en het knipvel is van MD Vintage Christmas VK9521.


Dit is de binnenzijden van het doosje en in de doosjes kan je iets leuks of lekkers stoppen.
Alle randen heb ik beinkt met Distress Ink frayed burlap.


Dit is de buitenzijden als het doosje open staat. De sneeuwsterren zijn creatables LR0124 en LR0125 van MD.
Het tekststempel is van MD Clear Stamps CS0854.


En als laatste het deksltje en daar heb ik een mooie bloementoef op gemaakt.
De takjes op het deksel zijn ook gemaakt met creatables LR0227 en LR0236 ook van MD.

Dank jullie wel voor het langs komen en de leuke berichtjes die jullie achter laten ze worden met veel plezier gelezen.

Groetjes,
Astrid


woensdag 1 augustus 2012

Winter

Dit is de laatste kaart die ik gemaakt heb voor de mailing van Marianne Design. Dit schattige Snoesje is lekker warm aangekleed en bij deze kaart heb ik weer gebruik gemaakt van de creatable Anja's squares.


Gebruikte materialen:
MD knipvel 3D HM041 Kerstkleding
MD Creatables LR0226 Anja's leaves 1, LR0241 Anja's labels en LR0242 Anja's squares
MD Paperbloc Cosy Christmas PK9086
Distress ink weathered wood


Neem een dubbele blauwe kaart van 14,8x14,8cm en snijd drie vierkanten: groen 14,3x14,3cm, kiezelkarton 13,8x13,8cm en dessin papier 13,3x13,3cm. Bewerk alle delen met Distress Ink weathered wood. Snijd een strook van het blauwe ruitjes dessin papier van 4x13,3cm. Plak alle delen op de kaart. Stans de vierkanten uit blauw, kiezelkarton en blauw dessin papier. Plak de delen op de kaart. Stans een label uit kiezelkarton, stempel een tekst op een stukje kiezelkarton en teken met het label het midden gedeelte rondom de tekst en snijd/knip deze uit en plak dit op het label. Werk de kaart af met strik en bedel, plaatje, bloemen en takjes.

Groetjes,
Astrid

Jingle bells

Dit snoesje is ook al goed in de kerststemming. Ook deze kaart heb ik gemaakt voor de mailing van Marianne Design.


Gebruikte materialen:
MD knipvel 3D HM043 Versieren voor de feestdagen.
MD Creatables LR0226 Anja's leaves 1 en LR0240 Large oval by Petra
 MD Paperbloc Cosy Christmas PK 9086
Distress Ink weathered wood
Neem een dubbele blauwe kaart van 14,8x14,8cm en snijd drie vierkanten: groen van 14,3x14,3cm, brilliant kiezel van 13,8x13,8cm en dessin papier van 13,3x13,3cm. Snijd van blauw ruitjes dessin papier een strook van 14,8x 4,5cm. berwerk alle randen met Distress Ink weathered wood en plak de delen op de kaart. Plak het kant en kaasdoek op de kaart, Stans de ovalen uit kiezelkarton en blauw karton. Snijd/knip uit het grote ovaal de passe-partout en plak er groen karton achter. Plak het blauwe ovaal op kiezel karton en snijd de randen iets groter af en stempel de tekst in het midden. Plak beiden op de kaart. Werk de kaart af met het plaatje, strik met bedel en bloemen met takjes.
Groetjes,
Astrid