zondag 30 september 2012

Tilda

Vandaag laat ik eens geen kaarten zien maar ik heb leuke kistjes beplakt met Tilda papier. Er zijn twee ontzettend leuke Tilda blocs verschenen. Ik heb het bloc Winter Memories gebruikt. Ik had deze kistjes voor de Doe@ding dagen gemaakt. En die waren echt weer super. Hele leuke drukke gezellige dagen ik heb weer genoten!
 





Nog een kistje met bruin papier met bloemetjes uit hetzelfde bloc.
 




Het laatste kistje met engeltjes papier ook uit het Tilda bloc.
 
 
 
 
 

 
Fijne avond!
 
Groetjes,
Astrid
 

donderdag 27 september 2012

Engeltje

De kaart die ik vandaag laat zien heb ik voor het CMP blog gemaakt en de kaart gaat morgen  ook mee naar de Doe@ding demodagen. Want daar laat ik nog meer kaarten/projektjes met de nieuwste mallen van MD van oktober zien.
 
 
 
 
 

 
 
Snijd een dubbele kaart van sering karton van 14,8x14,8cm, snijd een enkele kiezel kaart van 14,3x14,3cm en snijd van het flora papier een een vierkant van 13,8x3,8cm. Plak deze delen op elkaar. Stans het vierkant uit met de creatables en rijg stukjes satijnlint door de openingen. Plak dit op een iets groter stuk sering karton en snijd de passe-partout iets kleiner uit. Plak een stukje kiezel karton achter de opening en snijd de passe-partout iets kleiner uit. Plak het plaatje achter de passe-partout. Plak het geheel op de kaart. Stans het engeltje uit kiezel karton en snijd aan beide zijden iets van het jurkje af. Breng wat stickels aan en kleur het gezichtje en haar in met Distress markers. Maak van een stukje tule een rokje en werk dit af met een lila strikje van satijnlint. Stans uit metaal folie de ster en plak deze op een stukje kiezelarton en knip de randen iets groter af. Stempel de tekst in het midden


 
Werk de kaart af met een strik van tule met bedel en wat pareltjes.
Ik wil jullie een hele fijne dag wensen.
 
Groetjes,
Astrid
 

maandag 24 september 2012

`Doe@ding demodagen 28 en 29 september!!!!

Het is even geleden dat ik hier wat heb laten zien. Ik ben druk bezig met voorbeelden maken voor de Doe@ding dagen in het Atlas hotel. Ik laat vast een kaart zien die ik mee gaat nemen. Ik heb de kaart gemaakt met de september artikelen van MD. Ik heb ook voorbeelden bij mij met de nieuwe oktober artikelen van MD.
 
 
Dit is het bovenste gedeelte van de kaart
 

 
Het midden gedeelte van de kaart.



 
Het laatste gedeelte van de kaart.
 

 
Ik wil iedereen een hele fijne avond wensen en ik ga nog even verder freubelen nog veel te doen voor vrijdag.
 
Groetjes,
Astrid
 

zaterdag 15 september 2012

Kerstkusjes

Deze kaart heb ik voor het CMP blog gemaakt. Bij deze kaart heb ik de Cutting, Embossing & Embroidery mal van Joy gebruikt. Dat werkt heel makkelijk en het prikken van de gaatjes wordt gelijk door de stansmachine gedaan dus met het borduren kan gelijk begonnen worden.
 
 
Gebruikte materialen: 
Joycrafts Happy's 6002/2007
MD Creatable LR0241 Anja's Labels
 
 

 
 
Snijd een strook zilver karton van 14x29,6cm en ril de vouwen op 14cm en 15,6cm. Snijd 4 vierkanten van blauwe regen karton van 13,5x13,5cm en plak deze op de vier zijden. Snijd een vierkant van het jade karton van 13x 13 cm. Snijd twee rechthoeken: zilver van 14x9cm en blauwe regen van 14x8,5cm. Plak deze twee delen op elkaar en plak het kant om de rechthoeken heen en plak het geheel daarna op het jade vierkant. Plak om het vierkant het kant en plak het geheel op de voorkant van de kaart. Stans de kandelaar en label uit kiezel karton.
Borduur de kandelaar met Madeira garen metallic alu.
 
 
 
 
Maak de vlammetjes van de kaarsen geel met Distress Ink scattered straw. Plak de kandelaar op de kaart. Werk de kaart af met label met tekst, pareltjes en maak een strik van tule rijg een stukje zilverkleurig satijnlint daar de bedel en koop dit om de strik heen.
 
 
 
Voor de binnenzijde van de kaart heb ik een strook zilverkarton gesneden van 7x13,5cm en blauwe regen van 3x13,5cm. plak deze op de zilverenstrook en plak het kant om de strook heen en daarna op de binnenzijde van de kaart. Stans de ster uit kiezelkarton en stempel de tekst en plak deze op de kaart.
 
Groetjes,
Astrid
 
 
 
 
 

maandag 10 september 2012

Schaatsen

Het is al even geleden dat ik hier wat heb laten zien. Ik ben wel druk aan het kaarten maken maar die laat ik nu nog niet allemaal zien. Het zijn kaarten voor de Doe@dingdagen op 28 en 29 september in Hotel Atlas in Spijkenisse. Maar ik laat af en toe alvast een kaartje zien. Deze kaart heb ik ook gemaakt voor deze dagen.
 
 
Gebruikte materialen:
 
MD Creatables LR0122 Poinsettia, LR0240 Large oval by Petra, LR0241 Anja'labels, Lr0245 Takjes en LR0247 Schaatsen
Knipvel MD IT560 Winter Wonderland 1, Vintage Kerst 1 GH3020 Gerda's Hobbyshop
Distress Ink frayed burlap
 
 
Groetjes,
Astrid
 

zondag 2 september 2012

Hartjes

Alle nieuwe volgers welkom op mijn blog wat leuk dat jullie mij willen volgen. Dank jullie wel voor het langs komen en de lieve berichtjes die jullie achter laten. Deze kaart heb ik gemaakt voor een workshop bij Doe@ding voor een groepje dames die een vintage kaart wilde maken. Bij de kaart heb ik deze keer gebruik gemaakt van de Joy mallen.
 
 
Gebruikte materialen:
Stencil FF Noor hart& 2 duiven 6003-0016
Lin & Lene stencil border hart 1201-0006
Lin & Lene vouwhoek 1201-0005
Maja Design Vintage Summer
Vintage plaatje Pion
MD Clearstamps ReizenCS0858
 
 
Snijd twee roze rechthoeken van 17 x15cm en 13,5x15cm en ril een vouw op 2cm bij de laatste rechthoek. Beinkt alle randen met Distress Ink frayed burlap. Snijd een ecru rechthoek van 12x14,5cm en van dessinpapier een rechthoek van 11,8x14cm. Plak deze op elkaar en stans/embos 2x de hartjesrand uit ecru karton. Plak de randen aan de boven- en onderzijde van de rechthoek. Rijg het satijnlint door het stukje kant en vouw dit om de ecru rechthoek en plak deze aan de achterzijde vast. Plak het geheel daarna op de roze rechthoek en snijd/knip de randen iets groter af. Stans 2x de hartjesmal uit blauw papier en plak de blauwe hartjes in de randen. Plak de kleinere roze rechthoek tot de rillijn vast op de kaart. Stans de hoek uit ecru karton en plak een stukje blauw papier er achter. Maak het plaatje op maat en vouw de lijnen om het plaatje heen en plak deze vast en daarna op de kaart. Werk de kaart af met postzegels, duifjes, strik met bedel en bloementoef.

 
Groetjes,
Astrid