woensdag 28 november 2012

Kapelletje

Deze kaart heb ik gemaakt voor het Snoesjesblog. Het is al een wat ouder Snoesjes knipvel maar ik blijf het een heel leuk plaatje vinden. Het is een echte winterse kaart geworden.
 

 
Gebruikte materialen:
 Snoesjes knipvel 3DHM0019
Craftable kerstboom CR1224
Creatable kapelletje LR0254
Pretty Papers Bloc Cosy Christmas PK9086
Stampfairy Designs SF1118
Papicolor karton original 04- azuurblauw, 17- zeegroen en brilliant 161- kiezel

 
 
Hele fijne dag!
 
Groetjes,
Astrid
 

zondag 25 november 2012

Kaart workshop

Het is al even geleden dat ik hier wat heb laten zien. Het is hier gewoon even druk maar ik probeer dadelijk weer wat meer te plaatsen. Dit hebben de dames een paar weken geleden bij de workshop van Doe@ding gemaakt maar die had ik hier nog niet laten zien.

Dit is de achterkant.


En nog een close-upje


Dan zijn er nog een paar plaatsjes over voor de workshop a.s. dinsdag bij Doe@ding. Dan gaan wij een kerstboom op pimpen. Ieder kan dit in zijn eigen stijl en kleur doen.
Info: Doe@ding
           Anjerstraat 1
         Spijkenisse
                   tel. 0181-625017
                    info@doeading.nl



Op dit moment zijn er diverse leuke mdf artikelen te koop en omdat ik dit toch wel heel leuk vindt om te doen. Nog maar een kleinere kerstboom gemaakt voor op tafel. Wel in hetzelfde genre als de grote kerstboom.
Ik wil jullie nog een hele fijne zondag wensen.
Groetjes,
Astrid



zaterdag 17 november 2012

Let it snow!

Dit echt winterse kaartje heb ik  gemaakt voor het CMP blog. Het is een 3D kaart geworden, ik blijf deze techniek toch heel leuk vinden. Voor deze kaart heb ik een Snoesjes knipvel 3DHM0032 gebruikt van Marianne Design. Het vel is er al even maar ik blijf ze schattig vinden deze plaatjes.
 
 
MD Craftable CR1224 Kerstboom
MD Creatables LR0187 Winter wensen, LR0244 Hulsttakjes,  LR0254 Kapel
 
Snijd twee stroken irisblauw karton van 14,5x12,5cm en 14,5x 16,5cm en ril vouwen op 1,5cm en 3,5cm. Snijd van dessin papier een rechthoek van 14x12,5cm en van steenrood 14x12,3cm. Plak de beide delen op de irisblauwe stroken. Scheur een opening in de irisblauwe/steenrode kaart en scheur de linkerrand af. Stans de kerstbomen uit olijfgroen karton en bewerk deze met witte stempel inkt en breng daarna nog wat sneeuw aan. Stans de kapel uit kiezel karton en steenrood karton. Knip de daken uit het steenrode karton en plak dit op de witte kapel. Plak irisblauw karton achter de openingen en breng wat sneeuw aan. Knip een sneeuwrand van kiezel karton en plak dit over het dessinpapier heen en plak daarna de kapel en de kerstboom er op.
 
 
 Breng wat sneeuw aan boven de opening van het steenrode karton en plak de kerstboom op. Knip het plaatje uit en plak deze op de kaart en werk deze op in 3D. Plak de twee delen van de kaart aan elkaar.
 
 
Werk de kaart af met een dubbele strik van tule en satijnlint en plak er roosjes en hulsttakjes bij. Stans uit kiezelkarton de tekst Let It Snow en bewerk deze met Distress Ink chipped sapphire. Plak de tekst met een strikje van touw op de kaart. Maak de kaart compleet met een bedel met strikje van touw op de kapel.
 
 
Hele fijne dag allemaal!
 
Groetjes,
Astrid
 
 
 

 
 

zondag 11 november 2012

Workshop 27 november!!!!

Dinsdag 27 november geef ik samen met mijn zus Nelly een workshop bij Doe@ding. Dit doen wij wel vaker maar deze keer gaan wij geen kaart maken maar een kerstboom. Deze wordt wel versiert  met leuke creaties van papier. Je kan zelf bepalen welke stans, kleur karton e.d. je wilt gaan gebruiken. Wij hebben natuurlijk wel voorbeelden bij ons.

Er zijn nog wat plaatsen vrij!

 
 
 
 
 

 
  
Deze boom heb ik als voorbeeld gemaakt.
 
Vooor nog een voorbeeld kijk even hier:
 
Voor wie er zin hebt meer informatie:
 
Doe@ding , Anjerstraat 1 , Spijkenisse
0181-625017
 
Groetjes,
Astrid
 
 
 

vrijdag 2 november 2012

Snoesjesblog!

Dit keer geen kaart maar een opgepimpte MDF ster te koop bij Doe@ding. Dit is het kleine formaat maar er is ook nog een grotere ster. Hij is al mooi roomwit geverfd dus je kan zo aan de slag. Deze ster heb ik gemaakt voor het Snoesjesblog.
 
 
Gebruikte materialen:
 
MDF ster
Snoesjes knipvel 3DHM0043
Papicolorkarton original 16-donkergroen en original 18-kerstgroen
Pretty papers bloc eline's Scandinavian Winter PB7040 en Cosy Christmas PK9086
Creatable hulsttak LR0244
Craftables kerstboom CR1224 en ster CR1226
Clearstamps CS0854 kerstteksten
Tule, satijnlint, bedels, bloemen en sterrenslinger
 
 
 
Ik wil iedereen bedanken voor het langskomen en voor de leuke berichtjes die jullie achterlaten. Ik vind het heel leuk om te lezen. Fijne dag!
 
Groetjes,
Astrid
 
 
 
 
 

donderdag 1 november 2012

Craftable klok

Deze kaart heb ik gemaakt voor het CMP blog en heb de nieuwe craftable klok CR1234 van Marianne Design gebruikt. De klok past heel mooi op de creatable LR0141 Double Frame. Het beertje komt van een knipvel van Studio Light STAPPTB1147.
 
 
Gebruikt karton:
 
Neem een strook kerstgroen karton van 25x15cm en ril de vouwen op 7,5cm en 15cm en knip/snijd een golvende rand aan de onderzijde. Beinkt alle randen van alle delen met witte stempelinkt. Vouw de kaart en snijd van kerstrood karton een strook van 7x14,5cm en plak deze op de kaart. Stans de ronde creatable en de craftable klok uit kiezelkarton en plak dit op kerstgroen karton. Knip/snijd de randen iets groter af. Snijd een cirkel met een doorsnee van 5cm uit kerstrood karton en plak deze in het midden van de klok. Maak een gaatje in het midden en bevestig de wijzers met een splitpennetje. Plak de klok op de kaart. Bewerk de onderzijde van de kaart met witte stempelinkt.
 
 
Maak een strik van tule en plak deze op de kaart. Plak de bloemen en takjes om de strik heen. Knip het plaatje uit en werk deze op in 3D. Werk de kaart af met een beetje glittersneeuw en pareltjes.
 
 
Hele fijne dag!
 
Groetjes,
Astrid