donderdag 20 december 2012

Snoesjes

Deze kaart is ook te zien op het Snoesjesblog . Het was mijn beurt weer om daar een kaart te zien. Dit maal voor een winter snoesje gekozen in combinatie met het knipvel winter wonderland.

Benodigdheden:
MD Knipvel Snoesjes 3DHM0032
MD Knipvel Winter Wonderland 1
MD Pretty Papers Bloc Christmas Wishes PK9087
Papicolor original karton: 30 hagelwit, 31 irisblauw en 51 mosgroen
MD Creatable dennentak LR0126
MD Craftable kerstboom CR1227
Distress Ink chipped sapphire en witte stempelinkt

Ik wil iedereen een hele fijne dag wensen.

Groetjes,
Astrid

dinsdag 18 december 2012

Vintage Kerst

De kaart die ik vandaag laat zien heb ik gemaakt voor het CMP blog. Het is toch maar weer een kerstkaart maar wel één van de laatste die ik gemaakt hebt voor dit jaar. De kaarten zijn nu gepost en een andere kaart dan kerst is ook wel weer heel leuk om te maken. Dit is een vintage kaart geworden, vind ik ook erg leuk om te maken en de plaatjes van Pion zijn weer geweldig.
 
 
Het gebruikte karton is natuurlijk van Papicolor:
 
Stans uit ijsblauw karton de Nestabilitie Grand Label One in twee maten. Ril een vouw in het grootste label. Teken met de kleinere nestabilitie de vorm uit craftkarton (buitenkant label) en teken de vorm ook na op het dessin papier (binnenkant label). Beinkt het craft en olijfgroene karton met witte stempelinkt en het witte en ijsblauwe karton met wet cement. Plak de drie maten op elkaar en daarna op het dubbel gevouwen grotere label. Stempel de postcard op wit karton met hero arts shadow ink wet cement. Knip/snijd het passe-partout uit de postcard en plak het plaatje achter de passe-partout. Plak het geheel op de kaart. Stans uit olijfgroen karton twee kerstbomen MD CR1227 en hulsttakjes MD LR0244. Stans uit craft karton de duif MD LR0149 en uit wit karton het label MD CR1212 en stempel op de laaste de tekst. Plak alle delen op de kaart.
 
 
Werk de kaart af met een mooie bloemen toef.
Ik wil iedereen een hele fijne dag wensen.
 
Groetjes,
Astrid
 

zaterdag 15 december 2012

Bureaukalender

Vandaag ga ik eens geen kaart laten zien maar een bureaukalender. Afgelopen dinsdag hebben de dames deze gemaakt op de workshop bij Doe@ding. Voor één dag was het toch een heel groot projekt om af te krijgen. Ik heb de beloofd de kalender op mijn blog te zetten, sorry dames dat het even geduurd heeft maar dan bij deze....
 
 
Voor de kalender hebben wij gebruik gemaakt voor de hele mooie serie scrapvellen van Graphic 45 Place in Time en natuurlijk verkrijgbaar bij Doe@ding.
Ik laat alle maanden zien met achterkant maar heb deze per vier gefotografeerd want anders krijg ik wel een hele lange blogpost.
 
Dit zijn de maanden Januari, Februari, Maart en April zowel de voor- als achterkant.
(klik op de foto om te vergroten)
 

 
Mei, Juni, Juli en Augustus
(klik op de foto om te vergroten)
 

 
September, Oktober, November en December
(klik op de foto om te vergroten)
 
 
 
 
Ik wil iedereen een hele fijne dag wensen.
 
Groetjes,
Astrid
 
 

woensdag 5 december 2012

Easeldoosje

Vandaag laat ik geen kaart zien maar een doosje. Dit doosje hebben de dames gisteren gemaakt bij de workshop van Doe@ding. Het was weer een hele gezellige drukke dag.
 
 
Benodigdheden:
 
MD creatables LR0149 duif, LR0244 hulsttakjes en LR0253 boek
MD craftable CR1234 klok
MD knipvel VK9526 Cards&Christmas 2
Nestabilities Grand label one
Maja Design papier It's Christmas time
 
 
Ik heb theelichtjes in het doosje gadaan maar er kan natuurlijk ook iets anders in.
 
 
Fijne dag allemaal en tot de volgende keer.
 
Groetjes,
Astrid
 
 
 

maandag 3 december 2012

Oh denneboom...

Nog een kerstkaart, deze kaart heb ik gemaakt voor het CMP blog. Ik ben nu nog druk bezig met het maken van kerstkaarten want het moment van versturen van de kerstkaarten schiet nu op.
Voor deze kaart een plaatje van Don & Daisy van vorig jaar gebruikt, vanaf het eerste moment vond ik dit knipvel geweldig leuk en ik ben hem nog steeds niet zat.
 
 
 
Neem een strook olijfgroen karton van 24,5x15cm en ril een vouw op 15cm. Knip/snijd met een golvende lijn een rand onder aan de kaart. Bewerk de randen met witte inkt. Snijd van cerise een vierkant van 14,5x14,5cm en van dessin papier van 14x14cm. Plak deze delen op de kaart. Stans de klok , de cirkel, de bomen uit. Plak cerise achter de klok en een cirkel van olijfgroen op de klok. Bestempel deze cirkel. Vouw één boom en plak deze op de andere boom en breng wat glitterlijm aan. Plak alle delen op de kaart.
 
 
Stans het boek uit craft karton, 2x uit kiezel karton en uit rood karton. Bewerk de witte boeken met inkt en snijd/knip de randen iets af. Snijd het rode boek uit door en bestempel deze. Plak het boek in elkaar. Werk de kaart af met bloemen, hulsttakjes, het 3D plaatje en een strik met bedel.
 
 
Maak een standaardje achter de kaart zodat de kaart goed blijft staan.
 
Hele fijne dag!
 
Groetjes,
Astrid