zaterdag 30 maart 2013

Zon, zee, strand ......

Op het zomer weer moeten wij nog even wachten maar met deze hanger ( Let's get bizzee te koop bij Doe@ding)  al vast een beetje zon, zee en strand... Het papier en plaatje komen uit het mooie Tilda paperpad The sea side life.
 
 
Gebruikt:
Creatable Vintage fan LR0265
Craftable Passe-partout oval CR1241
 
 
Uit dezelfde paperpad heb ik deze servethouder gepimt maar ik heb er een brievenstandaard van gemaakt. Ook deze is van Let's get bizzee en ook te koop bij Doe@ding.
 
 
Gebruikt:
Creatable Vintage parasol LR0263
Vintage plaatje Pion Design

 
Ik wil iedereen hele gezellige paasdagen wensen!
 
Voor de workshopdames heb ik de werkbeschrijving  bij het doosje gezet.
 
Groetjes,
Astrid
 
 
 
 
 

woensdag 27 maart 2013

Lila.......

Na blauw van gisteren stap ik nu over op lila.... Dit keer heb ik een boomschors hart opgepimt met het Pion papier.



En in dezelfde kleur nog een waaier gemaakt met de mooie creatables waaiers van Marianne Design!


Groetjes,
Astrid

dinsdag 26 maart 2013

Nog wat van de demo.....

Ik heb nog niet alles laten zien wat ik gemaakt had voor de demodagen van Doe@ding. De kleur blauw heb ik nog niet laten zien. De eerst een babykaart het papier is van Tilda en de ronde craftable van Marianne Design.
 

 
Het tweede een doosje ook gemaakt met het Tilda papier.

 
En de laatste is weer een kaart de craftables zijn van Marianne design en het hart is een craftable van Marianne Design
 
 
Groetjes,
Astrid

woensdag 20 maart 2013

Workshop 26 maart Doe@ding!

Dinsdag 26 maart geven mijn zus Nelly de Knegt en ik weer een workshop bij Doe@ding. Deze keer gaan wij een doosje maken voor pasen. Er zijn nog wat plaatsen vrij om 10.00 uur en om 13.00 uur.
 
 
 
 
Speciaal voor de workshopdames de werkbeschrijving.

Teken het patroon na op het roze karton van 21x19cm, snijd deze uit en ril de vouwen en plak deze tot zover in elkaar. Snijd van roze karton twee driehoeken ( uit een rechthoek van 13,5x12cm daarna diagonaal door snijden) Doe hetzelfde uit dessin papier van 12,5x11cm. Plak de driehoeken op elkaar en plak een stukje kant achter de schuine zijden. Plak het daarna op het doosje. Snijd een witte strook van 4x24cm, roze strook van 3,5x24cm en uit dessin papier een strook van 3 x 24cm. Plak deze op elkaar en plak deze om het doosje heen met een strook tule. Stans uit wit karton de passe-partout mal van MD en plak deze op een iets groter uit gestanste cirkel ( nestabiliti). Snijd voor de bodem een rechthoek van 8,1x15cm en stans de craftable swirl uit roze karton. Teken deze af op de rechthoek en knip/snijd deze uit plak de swirl en plak het doosje in het midden. Werk het doosje af met bloemen, strik en ovaal.

 
 
 
 
Ik wil iedereen een hele fijne avond wensen!
 
Groetjes,
Astrid
 

zondag 17 maart 2013

Roze....

Na het zeegroen van gisteren laat ik vandaag twee roze kaarten zien. Allebei de kaarten weer gemaakt met de nieuwe mallen van MD van maart. Het blijven geweldige mallen om mee te werken.

MD creatable vintage waaier 2 LR0265
Tilda paperpad Country Escape


MD Craftable passe-partout ovaal CR1241
Tilda paperpad Country Escape
Plaatje is van Pion
Ik wil iedereen een hele fijne zondag wensen!
Groetjes,
Astrid

zaterdag 16 maart 2013

Zeegroen.....

Natuurlijk ben ik ook aan de slag gegaan met de nieuwe waaier mallen van Marianne Design. Bij deze waaier de creatable vintage waaier 2 LR0265 heb ik ook de achterkantjes gebruikt. En het plaatje en papier komen uit het Tilda bloc Country Escape.

Bijpassend een servettenhouder gemaakt met de carrouselmal van MD CR1236


Hele fijne dag!

Groetjes,
Astrid

vrijdag 15 maart 2013

Doo Bee Pops van Magnolia

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties de afgelopen dagen en mijn nieuwe volgers van harte welkom! wat leuk dat jullie mij willen volgen. Ik wissel het af dus vandaag geen kaarten maar twee creaties met het Doo Bee Pops papier van Magnolia. Na het zien van het mooie ornament van Monique Lockhorst bij Doe@ding wilde  ik dit papier ook eens uitproberen. Maar ik moet zeggen werkt erg leuk en ben voorzichtig begonnen met een paasei.

Enthousiast geworden heb ik er ook nog een taart mee gebakken. Het kopje is een craftable van Marianne Design CR1237.


Ik wil iedereen een hele fijne dag wensen.

Groetjes,
Astrid

donderdag 14 maart 2013

Thee/koffietijd

Dadelijk komt mijn vriendin een bakkie doen dus vandaar deze kaarten voor vandaag. Het papier wat ik hier gebruikt hebt komt uit het Tildabloc Country Escape en de leuke koffie/theekopjes met lepeltje zijn craftables van Marianne Design CR1237 koffiekopje en CR1238 theekopje. De plaatjes zijn van Pion.


Gebruikt:
Creatable vintage parasol LR0263
Craftables theekopje CR1238 en passe-partout vierkant CR1240
Clearstamp EWS2207


Gebruikt:
Creatable vintage waaier 2 LR0265
Craftables koffiekopje CR1237
Clearstamp EWS2207



Gebruikt:
Craftables hart CR1225, klok CR1234 en koffiekopje CR1237
Clearstamp EWS2207

Hele fijne dag!

Groetjes,
Astrid

woensdag 13 maart 2013

Oppimpen....

Dank jullie wel voor de leuke reactie op mijn kaarten van de vorige post. Maar vandaag laat ik geen kaart zien. Het oppimpen van allerlei dingen vind ik ook heel leuk om te doen. Dus voor de demodagen had ik daar ook het één en ander voor gemaakt. Ik begin met de klok deze heb ik beplakt met Tilda papier uit de paperpad Country Escape.

 

Het vogelhuisje is gemaakt met het dessinpapier van Magnolia en de leuke vogeltjes zijn te koop bij Xenos. De parel swirls zijn van Marianne Design.

Ik heb ook een bijpassende label gemaakt.


Iedereen een hele fijne dag!

Groetjes,
Astrid

dinsdag 12 maart 2013

Geniet van elk moment.

De Doe@dingdemodagen zijn weer achter de rug. Wat waren het weer drukke gezellige dagen ik heb ontzettend genoten. Het blijft toch iedere keer weer een feestje! Vanaf vandaag ga ik iedere dag wat laten zien wat ik zoal gemaakt had voor deze dagen. Ik begin met deze kaarten gemaakt met de nieuwe paperpad van Marianne Design Romantic Vintage PK9093 en de nieuwe creatables LR0262 de vintage fiets en LR0263 de vintage parasol en bij de eerste kaart heb ik de nieuwe passe-partout mal CR1241
 
 

 
 

Ik wil iedereen een hele fijne dag wensen!

Groetjes,
Astrid

vrijdag 8 maart 2013

Doe@dingdemodagen!!!

Morgen is het zover dan beginnen de Doe@dingdemodagen. Ik ben er helemaal klaar voor de spullen zijn ingepakt nu alles nog een mooi plekje geven op mijn tafel en dan kan het feest beginnen.
Ik heb wat kaarten bij mij die al op het blog staan maar ook heel veel nieuwe dingen. Hier alvast een voorproefje.
 
 
Volgende week laat ik de gehele kaart zien en misschien tot morgen!
 
Het adres: Doeadingdemodagen
Hotel Atlas
Groene Kruisweg 11
Spijkenisse
 
Groetjes,
Astrid