woensdag 30 oktober 2013

Snoesje

Vandaag laat ik een kaart zien gemaakt met de schattige Snoesjes van Marianne Design. Deze plaatjes kleuren zo mooi bij het Papicolor karton. Het geeft ook een heel leuk effect om het karton te bewerken met Inka Gold.


Snijd een irisblauwe strook van 15x10cm en een azuurblauwe kaart van 14x9,5cm en bewerk deze met Distress Ink chipped sapphire. Plak deze delen op elkaar. Stans/embos de MD creatable LR0281 Petra's corner 2x uit irisblauw karton en bewerk deze met Inka Gold Platin 904. Plak de hoeken aan de bovenzijde van de kaart. Knip een sneeuwrand en plak deze met het plaatje onder aan de kaart. Stans het hoekjes van de MD creatable LR0280 3x uit en bewerk deze ook met de Inka Gold. Plak deze op strookjes irisblauw karton en snijd de randen iets groter af. en ril een vouw in het midden. Plak de hoekjes tegen elkaar en tegen de kaart. Stans/embos de bomen uit wit karton en bewerk deze met Snow-tex.


Werk de kaart af met een poinsettia gemaakt met de MD ceratable LR0121 en de dennetakken LR0126. De takken zijn bewerkt met de Distress Ink en de poinsettia met Inka gold.


Ik wil iedereen een hele fijne dag wensen!

Groetjes,
Astrid



maandag 28 oktober 2013

Workshop 5 november bij Doe@ding!

Dinsdag 5 november geef ik samen met mijn zus Nelly weer een workshop bij Doe@ding. Deze keer gaan wij een doosje voor kerst maken. Er zijn voor zowel de ochtend ( van 10 uur tot 12 uur) als middag ( van 13.00 uur tot 15.00 uur) nog een paar plaatsen vrij. Deze dag gaan wij dit maken:



Meer info:
Anjerstraat 1
3202 GS Spijkenisse
telefoon: 0181-625017

Het dooosje staat ook in de winkel, op de foto toch altijd wat lastiger te zien.

Groetjes,
Astrid



maandag 21 oktober 2013

Hart voor kerst.

Dit hart is van Let's Get Bizzee en heb ik beplakt met scrappapier van Pion de serie Lapland.
 
 
Gebruikt:
MD Collectable COL1338 Eline's Kerst
MD Craftable CR1257 slee
Memory box Frosted Christmas Tree
Lijstje, ster en kerstklokken gemaakt van lichtgewicht klei
 
 
Groetjes,
Astrid

 
 

zaterdag 19 oktober 2013

Warme winterwensen

Deze kaart heb ik gemaakt voor het blog Creaties met Papier. Ik ben aan de slag gegaan met het stencil van het muurtje van Dutch Doobadoo. Dat erg leuk staat bij het Craftable raam van MD.

Papicolor Orignal nootbruin-39
Papicolor Brilliant Sensations kiezel-161
Papicolor Brilliant Sensations champagne-163

Snijd een dubbele donkerbruine kaart van 14,8x14,8cm en twee enkele kaarten: nootbruin van 14x14cm en champagne van 13,5x13,5cm.  Neem de champagne kaart en leg het stencil met het muurtje op de kaart en bewerk dit met Distress Ink walnut stain. Beinkt ook de randen hier mee. En bewerk de randen van de donkerbruine kaart met Inka Gold Copper. Plak alle delen op elkaar. Stans/embos uit kiezel karton het raam en bewerk dit ook met walnut stain. Plak een stukje donkerbruin karton en een stukje dessin papier achter het raam.


Plak het raam op de kaart. Knip de plaatjes uit het knipvel MB0143 van MD en plak deze met 3D kit op de kaart. Maak een lijstje van de lichtgewicht klei en verf deze met acrylverf zwart en bewerk deze met de Inka Gold Copper. Stempel de tekst en plak dit achter het lijstje. Plak het lijstje op de kaart. Werk de kaart af met strik met bedel en bloemetjes.

Hele fijne dag!

Groetjes,
Astrid



donderdag 17 oktober 2013

Kastje

Allereerst dank jullie wel voor de leuke reactie die ik telkens weer krijgt op mijn blogposten. Dit kastje van Let's get bizzee heb ik gemaakt voor de demodagen en  opgepimt met het scrappapier van Inkido.

 
 
Ik wil iedereen een hele fijne dag wensen.
 
Groetjes,
Astrid
 
 

maandag 14 oktober 2013

Raam met muur.

Deze kaart hebben de dames een dinsdag gemaakt tijdens de workshop bij Doe@ding. Volgende week dinsdag is er weer een workshop en daar heeft Nelly een hele leuke creatie voor gemaakt. Ik heb de kaart met twee verschillende plaatjes gemaakt maar tijdens de workshop is de blauwe versie gemaakt.

Het raam is van Marianne Design het is de Craftable CR1259 en het muurtje is gemaakt met het stencil van Dutchdoobadoo en Distress Ink. De kerstboom is ook van Marianne Design Craftable CR1224. De hulstakjes zijn de Creatable LR0244, de rendieren  LR0179 en de kerstster LR0122.

Groetjes,
Astrid

zondag 13 oktober 2013

Kerstboom

Ook deze kerstboom was te zien bij de demodagen. De kerstboom is te koop bij Doe@ding. In de kerstboom zit een muziekdoosje met natuurlijk de melodie van Jingle Bells. Ik heb de boom opgepimt met Tilda papier.


Hele fijne dag gewenst!

Groetjes,
Astrid

woensdag 9 oktober 2013

Drieluik en boekjes

Bij Doe@ding verkopen ze hele leuke houten drieluikjes. Deze heb ik opgepimpt met Tilda papier.


De vlindertjes en vogeltje zijn gemaakt met lichtgewicht klei van Martha Stewart en gekleurd met Distress Ink. Het raam is de Craftable CR1259 van Marianne design.



De boekjes zijn ook beplakt met Tilda papier en ook deze boekjes zijn te koop bij Doe@ding.


Groetjes,
Astrid

maandag 7 oktober 2013

Pion Design Lapland

Vandaag laat ik twee kaarten zien gemaakt met het Pion papier Lapland en het nieuwe Craftable raam van Marianne Design met de ontzettend leuke Collectable hoekjes i.c.m. de leuke teksten.



De tweede kaart met hetzelfde papier gemaakt en ook het mooie raam en hoekje gebruikt.
 

 
Groetjes,
Astrid

zondag 6 oktober 2013

Koffertjes

Deze koffertjes heb ik opgepimpt met het Pion papier Lapland.
 
 
Het grootste koffertje heb ik zo gemaakt dat je hem open kan zetten en er een kaarsje op batterijen in kan laten branden.
 
 
Het kleine koffertje heb ik aan de binnenkant het zelfde plaatje gebruikt als de voorkant maar daar kan je nog een klein kadootje in stoppen.
 
 
 
Hele fijne avond!
 
Groetjes,
Astrid
 
 
 
 
 

zaterdag 5 oktober 2013

Eskimo

Dank jullie wel voor de leuke reacties op de lantaarn kaart. De kaarten die ik nu laat zien zijn gemaakt met de handige stempelvellen die al ingekleurd zijn.

 
Gebruikt:
MD Collectables: COL 1330 Christmas Village decoration set, COL1338 Eline's Kerst
MD Craftables: CR1259 Window
MD Creatables: LR0179 rendier, LR0244 hulsttakjes, LR0278 Petra's fence
Memory box  Frosted Christmas Tree
Dessin papier: Amy Design Christmas Collection
 
 
Gebruikt:
MD Collectables: COL1339 Eline's Xmas
MD Craftables: CR1255 Tiny's mittens
MD Creatables: LR0278 Petra's fence, LR0280 Petra's heart
Dessin papier: Amy Design Christmas Collection
 
Groetjes,
Astrid
 

vrijdag 4 oktober 2013

Lantaarn

Als eerste laat ik de lantaarn van Tim Holtz zien van de dingen die ik gemaakt hebt voor de Doe@ding demodagen . Het papier en met plaatje zijn van Inkido.
 
 
De vorm van de kaart heb ik gemaakt met de Go Kreate stans XXL nummer 7. Deze heb ik uit antraciet cardstock gestanst en daarna bewerkt met Inka Gold Platin.
 
 
Het lijsje en de kerstkrans zijn gemaakt met de lichtgewicht klei van Martha Stewart. Dit heb ik eerst zwart geverfd met acrylverf en daarna bewerkt met Inka Gold Platin.
 

Ik wil iedereen een hele fijne dag wensen en morgen laat ik nog meer zien van de demodagen.
 
Groetjes,
Astrid