zondag 23 februari 2014

Kado envelopje

Deze keer laat ik het kado envelopje van Dutchdoobadoo zien gemaakt met het mooie kraft karton van Papicolor. Het kraft karton is er in vier kleuren waarvan ik er drie heb gebruikt.
 
 
Gebruikt:
 
Teken het envelopje af op het witte kraft en snijd deze uit. Plak deze in elkaar. Snijd een iets kleinere rechthoek van bruine kraft en plak deze op de voorkant van het envelopje. Snijd uit zwarte kraft een nog iets kleinere rechthoek en plak deze op de bruine rechthoek en snijd als laatste een rechthoek van dessin papier. Stans uit zwarte kraft de vogels, roos en ovaal en stans uit witte kraft een roos. Plak een stukje kant met ribbelkarton op het envelopje en plak daarna de rozen en vogels erop. Snijd uit bruine kraft een label en rijg er een stukje tule doorheen en knoop het vast met zwart satijnlint.Werk het envelopje af met een strik.
 
Groetjes,
Astrid

vrijdag 7 februari 2014

Workshop 18 februari bij Doe@ding!

Dit gaat de kaart worden voor de workshop op 18 februari bij Doe@ding. Er zijn nog een paar plaatsen over. De workshop is van 10.00 uur tot 12.00 uur of van 13.00 tot 15.00 uur dus voor wie ook zin heeft meer info:
 
    Anjerstraat 1
  Spijkenisse
                      telefoon: 0181 625 017



 
 
 
Groetjes,
Astrid


woensdag 5 februari 2014

Dame in het roze en zalm.

Vandaag laat ik de kaart aan jullie zien die de dames gisteren bij Doeading gemaakt hebben. De roze versie is van de workshop en de zalmkleurige versie had ik pas al gemaakt voor de demo vorige maand.
 

 
Ik wil iedereen een hele fijne dag wensen nog!
 
Groetjes,
Astrid