donderdag 25 februari 2016

Bloghop Marianne Design Inspiratie Blog



Vandaag gaat de eerste bloghop van het Marianne Design Inspiratie Blog van start. Hoppen jullie gezellig mee de start begint bij het Marianne Design blog daarna hop je langs alle bloggen die mee doen. In de hoofdrol de Creatable LR0371 . Met deze mal kun je oneindig leuke kaarten maken.


Dit is mijn bijdrage geworden een hele romantische trouwkaart met bijpassende envelop.


Gebruikt: 
Craftable: CR1355 Grass
Creatables: LR0337 Petra's Bells, LR0345 Bride and groom, LR0371 Oval & pop-up, 
LR0407 Petra's beautiful border, LR0408 Tiny's Swan en LR0409 Tiny's Cattails.
Pretty papers bloc PK9104 Vintage Romance


Voor de kaart heb ik een ecru strook genomen van 25,5x15cm en ik heb een vouw gerild op 14cm .Daarna heb ik  het border uit een apart stukje ecru karton gestanst en achter de bovenkant van de kaart geplakt. Het dessin papier wordt tegen de achterkant geplakt en daarop plak je het ovaal met een ander stukje dessin papier. Stans twee grote steuntjes en  plak deze met de boog tegen de achterkant. Plak het grasrandje met de rietpluimen tegen de boog. Stans de zwanen 4 x uit en knip van 2 zwanen de vleugels en plak deze met 3D kit op de andere zwanen en plak deze met kleine blokjes op de kaart.


De kaart kan ook  plat en op gestuurd worden met de bijpassende envelop.

       

Leuk dat je mee doet met de bloghop van het Marianne Design Inspiratie Blog.
Om de bloghop af te ronden mag je terug naar de finish:


Vergeet niet na te kijken of je bij iedereen een reactie hebt achter gelaten om kans te maken op de Bloghop prijs!

Veel succes!

Groetjes,
Astrid







































zondag 14 februari 2016

Voorjaar

Deze voorjaarskaart heb ik hier nog niet laten zien. Deze kaart is ook weer gemaakt met het mandje en de bolletjes maar dan in combinatie met het babybloc van Marianne Design.


Groetjes,
Astrid

vrijdag 12 februari 2016

Schuifkaart

Deze schuifkaart heb ik gemaakt voor de surprise workshop bij Doe@ding afgelopen zaterdag. Het was weer een hele gezellige dag. Het papier dat ik gebruikt heb is van Studio Light. De mooie roos is van Marianne Design net als de hartjes.








Groetjes,
Astrid

donderdag 11 februari 2016

Nieuw blog Marianne Design


Marianne Design heeft een nieuw inspiratieblog. Daar kun je allerlei leuke voorbeelden vinden met nieuwe en oude producten. Hier kun je het blog vinden: http://mariannedesignblog.blogspot.nl/
Heel leuk om een kijkje te nemen! 

Ik ben aan de slag gegaan met de nieuwe producten van februari en heb dit lieve geboortekaartje gemaakt. Hier onder kun je vinden hoe ik het gemaakt hebt.

Neem een witte rechthoek van 12,5x17cm en plak daar een roze stip dessin rechthoek op van 12x16,5cm. Plak de rechthoeken op elkaar. Stans de craftable rechthoeken ( de twee grootste maten) tegelijk uit en gebruik de rand die overblijft. Plak de grasrandjes hier erachter en plak het hertje tussen de grasrandjes. En plak daarna het roze ruitjes dessin papier erachter. Plak het geheel op een witte rechthoek van 10x14cm en plak dit met foamtape op. Stempel de tekst op een stukje wit karton en plak dit met foamtape op de kaart. Neem een stuk tule en strik dit om de kaart heen. Werk de kaart af met twee kleine vlindertjes. 

Collectable: COL1401 (Eline's Deer)
Craftables: CR1334 (Basic rechthoek), CR1354 (Punch Butterflies) en CR1355 (Grass)
Clearstamp CS0959 (Geboren)
Pretty papers bloc PB7050 (Eline's Babies pink)
Tule ribbon white JU0924 

Groetjes Astrid


woensdag 10 februari 2016

Workshopkaart van 9 februari

Gisteren tijdens de workshop bij Doe@ding hebben wij deze voorjaars schuifkaart met bijpassende envelop gemaakt. De schattige bolletjes, mandje, varen bladeren en grasrandjes zijn deze maand nieuwe van Marianne Design. De envelop is gemaakt met de Dutchdoobadoo mal.







Groetjes,
Astrid