zondag 26 augustus 2012

Doe@ding en A Sister's Hope

 

Speciale koopavond bij Doe@ding


Natalie die regelmatig bijstaat in de winkel, staat momenteel voor een grote uitdaging. Zij loopt in oktober de 60 km walk van A Sister's Hope. Dit is een uitdaging op twee manieren, ten eerste moeten de deelnemers voor 60 km wandelen echt trainen en ten tweede mag je alleen meelopen wanneer je een bedrag van € 1.500,- bij elkaar hebt weten te krijgen door sponsoring. Dit bedrag komt volledig ten goede aan onderzoek naar en de behandeling van borstkanker. Op haar blog vertelt Natalie uitgebreid over de wandeltocht en wat zij allemaal doet om in oktober van start te kunnen gaan.
 
 
Doe@ding helpt Natalie om haar doel te bereiken en doet dat in de maand september op verschillende manieren:
 
 
We beginnen met een speciale "roze" koop- en demoavond met demonstraties van o.a.Elly de Bruin, mijn persoontje ( ik zal deze avond de nieuwe mallen van september van Marianne Design demonstreren) en ...... dat is nog even een verrassing. Deze avond wordt gehouden op:

Vrijdag 31 augustus 2012

van 19.00 tot 21.00 uur

Voor de gelegenheid is deze avond een keer niet gratis toegankelijk maar vragen wij voor A Sister's Hope een bijdrage van € 1,00 per persoon (meer mag natuurlijk ook). Natalie neemt dit bij de deur graag van u in ontvangst.

 
 
Naast leuke demo's en heerlijke hapjes en drankjes heeft Natalie overheerlijk badzout en fantastische bruisballen in verschillende geuren en kleuren voor in bad gemaakt. Deze badartikelen zijn in de maand september te koop in zowel de winkel als de webwinkel en de opbrengst hiervan gaat volledig naar A Sister's Hope.
 
 
Op 11 september gaan Nelly en ik een speciale workshop geven, welke wordt afgesloten met een luxe high-tea. De kosten voor de workshop en high-tea zijn € 29.95 en ook hiervan gaat de opbrengst naar de A Sister's Hope.
Met de workshop gaan wij deze tissuedoos maken uiteraard ook met roze.
Er zijn nog een paar plaatsen vrij.
 

 
Iedereen nog een fijne avond en misschien tot vrijdag!
 
Groetjes,
Astrid
 
 

3 opmerkingen:

 1. Hallo Astrid aller eerst wens ik jullie een hoopsucces aankomde vrijdag voor dit doel.
  en ja het is voor mijn tever hoor.
  en je kreatie vind ik weer super mooi
  gr Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met alles.
  En wat een mooie tissuedoos is dit.

  Groetjes,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi astrid
  wat mooi zeg wat je gemaakt hebt
  prachtige kleuren bij elkaar mooi papier en die mal van anja is helemaal tegek!!
  moet ik hebben haha
  gr ineke

  BeantwoordenVerwijderen