zaterdag 15 september 2012

Kerstkusjes

Deze kaart heb ik voor het CMP blog gemaakt. Bij deze kaart heb ik de Cutting, Embossing & Embroidery mal van Joy gebruikt. Dat werkt heel makkelijk en het prikken van de gaatjes wordt gelijk door de stansmachine gedaan dus met het borduren kan gelijk begonnen worden.
 
 
Gebruikte materialen: 
Joycrafts Happy's 6002/2007
MD Creatable LR0241 Anja's Labels
 
 

 
 
Snijd een strook zilver karton van 14x29,6cm en ril de vouwen op 14cm en 15,6cm. Snijd 4 vierkanten van blauwe regen karton van 13,5x13,5cm en plak deze op de vier zijden. Snijd een vierkant van het jade karton van 13x 13 cm. Snijd twee rechthoeken: zilver van 14x9cm en blauwe regen van 14x8,5cm. Plak deze twee delen op elkaar en plak het kant om de rechthoeken heen en plak het geheel daarna op het jade vierkant. Plak om het vierkant het kant en plak het geheel op de voorkant van de kaart. Stans de kandelaar en label uit kiezel karton.
Borduur de kandelaar met Madeira garen metallic alu.
 
 
 
 
Maak de vlammetjes van de kaarsen geel met Distress Ink scattered straw. Plak de kandelaar op de kaart. Werk de kaart af met label met tekst, pareltjes en maak een strik van tule rijg een stukje zilverkleurig satijnlint daar de bedel en koop dit om de strik heen.
 
 
 
Voor de binnenzijde van de kaart heb ik een strook zilverkarton gesneden van 7x13,5cm en blauwe regen van 3x13,5cm. plak deze op de zilverenstrook en plak het kant om de strook heen en daarna op de binnenzijde van de kaart. Stans de ster uit kiezelkarton en stempel de tekst en plak deze op de kaart.
 
Groetjes,
Astrid
 
 
 
 
 

3 opmerkingen:

 1. Hallo Astrid,
  Vind het gewoon een geweldige kaart!!
  Petje af hoor,

  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt een chique kaart hoor astrid
  gr Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dit schitterend gemaakt Astrid.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen