maandag 29 juli 2013

Romantisch kaartje

Vandaag laat ik een kaart zien die ik heb gemaakt heb met de nieuwe creatables van Petra van Dam LR0281. De hoek boven aan de kaart heb ik uit papicolor brilliant kiezel karton gestanst. Dit karton geeft zo'n mooi effect. Ik gebruik het karton al heel lang voor dat er stansmachines waren en je alles nog met de hand moest embossen. het plaatje komt van het scrapvel Beautiful Memories van Inkido.

Gebruikt:


 
Snijd een strook zilvergrijs karton van 18,2x14,5cm en ril een vouw op 6,2cm. Snijd twee rechthoeken uit kiezel karton van 11,5x14cm en inkido papier van 11x13,5cm. Plak deze delen op elkaar. Stans de hoek uit zilvergrijs karton en kiezelkarton en plak deze op elkaar. Teken de hoek af op de kaart. Doe dit met de mal aan de binnen zijde zodat er een klein randje extra is om de hoek daarna op te plakken. Knip de hoek van de kaart af en plak de uitgestanste hoek op het randje.


Stans uit zilvergrijs karton twee kleinere hoeken en teken deze ook weer af zoals hier boven beschreven en plak deze op de kaart. Werk de kaart af met een stukje kant, een swirl van strasssteentjes, hartjes en een strik. En maak op het flapje van de kaar een bloementoefje met blaadjes en bedel.

 
Snijd een strook karton van 6,5x14,5cm en ril de vouwen op 5cm en 9,5cm en snijd vanaf de buitenzijden tot aan de rillijnen iets schuin. Dat als de strook op de kaart geplakt zit de kaart goed blijft staan.


Ik wil iedereen een hele fijne dag wensen.
Groetjes,
Astrid

4 opmerkingen:

 1. Schitterende kaart Astrid.

  Jij ook een fijne dag,groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige kaart weer Astrid en heel mooi dat zilvergrijs papier, heel sjiek, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wouwwwwwwwwwwwwwww Astrid wat zie ik weer een leuke projectjes op je blog staan
  top hoor.
  gr Gonny

  BeantwoordenVerwijderen