zaterdag 19 oktober 2013

Warme winterwensen

Deze kaart heb ik gemaakt voor het blog Creaties met Papier. Ik ben aan de slag gegaan met het stencil van het muurtje van Dutch Doobadoo. Dat erg leuk staat bij het Craftable raam van MD.

Papicolor Orignal nootbruin-39
Papicolor Brilliant Sensations kiezel-161
Papicolor Brilliant Sensations champagne-163

Snijd een dubbele donkerbruine kaart van 14,8x14,8cm en twee enkele kaarten: nootbruin van 14x14cm en champagne van 13,5x13,5cm.  Neem de champagne kaart en leg het stencil met het muurtje op de kaart en bewerk dit met Distress Ink walnut stain. Beinkt ook de randen hier mee. En bewerk de randen van de donkerbruine kaart met Inka Gold Copper. Plak alle delen op elkaar. Stans/embos uit kiezel karton het raam en bewerk dit ook met walnut stain. Plak een stukje donkerbruin karton en een stukje dessin papier achter het raam.


Plak het raam op de kaart. Knip de plaatjes uit het knipvel MB0143 van MD en plak deze met 3D kit op de kaart. Maak een lijstje van de lichtgewicht klei en verf deze met acrylverf zwart en bewerk deze met de Inka Gold Copper. Stempel de tekst en plak dit achter het lijstje. Plak het lijstje op de kaart. Werk de kaart af met strik met bedel en bloemetjes.

Hele fijne dag!

Groetjes,
Astrid2 opmerkingen:

 1. Hi Astrid.
  Wat een mooie kaart. Wat leuk is die muur he?
  Maar ook de rest mag er zijn. Prachtig.
  Hadden jullie ook last van het water zoals op Goeree? en Hier in De Lier.
  Het weer blijft tobben, had graag eens lekker naar buiten gegaan, na die griepperiode. Maar te vochtig voor deze oude dame. Jammer.
  gr Leny w

  BeantwoordenVerwijderen