vrijdag 22 november 2013

Xmas

 Vandaag laat ik een kerstkaart zien die ik een tijdje geleden gemaakt heb voor het blog Creaties met Papier. Het plaatje dat ik gebruikt heb is van een knipvel van AmyDesign.


Voor deze kaart heb ik het volgende karton van Papicolor gebruikt:


Snijd een olijfgroene strook van 18,5 x 14,5cm en ril een vouw op 4cm. Snijd een wijnrode strook van 14 x 9cm en een anjerwit vierkant van 14 x14cm. Maak met het Dutch Doobadoo stencil een muurtje met snowtex op het anjerwitte vierkant. Beinkt het muurtje en de randen van het karton met Distress Ink frayed burlap. Plak de delen op elkaar.


Stans uit olijfgroen karton de MD kerstbomen  (LR0136 ) en de MD cirkel (LR0169), stans van wijnrood karton de MD  tekst  Xmas (COL 1339) en de MD poinsettia (LR0122 en LR0142) en uit anjerwit karton de MD klok (CR1234). Plak de laatste op een stukje wijnrood karton en knip de randen iets groter af. Bewerk de delen en kaart met wat gesso en plak alle delen op de kaart. Werk de kaart af met een strik met bedel en wat takjes en besjes.


Snijd voor de achterkant van de kaart een strook olijfgroen karton van 7,5 x 14,5 en ril de vouwen op 5cm en 9cm. Snijd de flapjes iets schuin weg zodat de kaart mooi blijft staan.

Ik wil iedereen een hele fijne avond wensen!
Groetjes,
Astrid6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kerstkaartje
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Astrid, wat een ontzettend mooie kaart laat je weer zien. Echt alles is tot in detail afgewerkt en het hele kaartje klopt gewoon...complimentjes...lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je die mooi gemaakt, heel gaaf !
  Een gezellig (knutsel) weekend ☺
  Liefss van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig Astrid, blijf toch fan van jouw creaties!
  groetjes Femmy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Astrid, Wat een plaatje. Heeeell erg mooi. Prachtig gemaakt en afgewerkt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen