zondag 22 december 2013

Kerst

Ik ben aan de slag gegaan met Inka Gold van Viva decor en dat geeft een heel mooi effekt op het Papicolor karton. Het papier wordt geembost en met een schuimkwast wordt de Inka Gold aangebracht en je krijgt een heel leuk resultaat.
 
Gebruikt:
 
 
 
Voor dit envelopje heb ik de mal van Dutch Doobadoo gebruikt en donkerbruin karton. Ik heb de mal nagetekend en daarna geembost en bewerkt met Inka Gold platin en alt gold. Het plaatje heb ik op een stukje donkerbruin karton geplakt. En de poinsetta heb ik geembost en uitgeknipt en daarna met de Inka Gold bewerkt. Plak de poinsettia in elkaar en daarna op het envelopje.
 
 
Snijd een donkerbruine dubbele kaart van 10,5x21cm en plak er een stukje dessin papier op. Snijd een donkerbruine strook en embost deze met de sizzix mal en bewerk de strook met Inka Gold alt gold. Plak deze op een iets grotere donker rode strook en plak kant over de strook en plak het geheel daarna op de kaart. Knip het plaatje uit en plak dit op een iets groter stukje donkerbruin karton en bewerk dit ook met de Inka Gold en plak het ornament( gemaakt van de lichtgewicht klei, bruin geverfd en bewerkt met de Inka Gold net als de letters) op en plak het geheel op de kaart. Embos de poinsettia uit donker bruin en donker rood karton en knip deze uit. Bewerk deze met Inka Gold en plak de kleuren door elkaar tot een bloem en plak deze daarna op de kaart.
 
Fijne zaterdag!
 
Groetjes,
Astrid

 
 

7 opmerkingen:

 1. Wowww dit heb je echt schitterend gemaakt !
  Hele fijne gezellige vakantie en feestdagen,
  lekker genieten en knutselen.
  Een goede kerst ☺
  Veel liefsss van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2 prachtige creaties heb je gemaakt Astrid. Mooi ook de poinsettia.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi envelopje heb je gemaakt,en ik had je vorige post gemist maar je stolpjes zijn ook fantastisch mooi hoor.

  Groetjes Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. schitterend gedaan en een heel mooi effect geeft dat Inka Gold, groetjes en fijne feestdagenJeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat prachtig envelopje.
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen