vrijdag 31 januari 2014

Huwelijk

Deze kaart heb ik gemaakt met de nieuwe artikelen van februari van Marianne Design en tevens voor het blog Creaties met Papier.
 
 
 
 
Snijd een strook hagelwit karton van 16x29cm en ril een vouw in het midden snijd aan de rechterzijde twee strookjes van de boven- en onderzijde van 0,5cm en ril aan de linkerzijde aan de boven- en onderzijde een vouw op 0,5cm. plak dubbelzijdig tape op de strookjes en plak de envelop in elkaar. Plak een stukje glitterpapier van 14,5x14cm op de kaart en stans uit hagelwit karton de randen aan beide zijden van een stuk karton van 14x13,5cm en plak in het midden een stukje dessin papier met kant. Stans het hartje, blaadjes en duifjes uit het jade karton. Werk de evelop af met bloemetjes, strik en bedel.
 
 
 
Snijd voor de kaart een hagelwitte rechthoek van 14x13,5cm plak er een stukje dessin papier op. Stans het hart uit hagelwit karton en glitter papier. Stans de rozen uit jade karton en bewerk deze met Inka gold Mintgrün en Rosenquartz. Plak de rozen op de kaart en stempel de tekst.
 
Hele fijne avond!
 
Groetjes,
Astrid

3 opmerkingen:

 1. WOW the white and pink looks absolutely stunning
  Cheers
  Dr Sonia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wouwwwwwwwwww Astrid
  weer een plaatje hoor.
  dit is voorlopig even mijn laatste bezoekje aan jouw hoor .ga voor zeker 2wk het zieken huis in en daarna 6 wk plat thuis.
  gr Gonny

  BeantwoordenVerwijderen