woensdag 4 september 2013

Xmas

Deze kaart heb ik voor het blog Creaties met Papier gemaakt.  Ik ben aan de gang gegaan met de nieuwe artikelen van Marianne Design en heb deze met elkaar gecombineerd. Met de horizonmallen kun je zo hele leuke winterse tafereeltjes maken.

Gebruikt:

Werkwijze:
Snijd een hagelwitte strook karton van 13,5x20cm en ril de vouwen op 4cm en 6cm. Snijd van dessin papier een vierkant van 13x13,5cm en een strook van 13x5,5cm en teken met de mal de zijlijn af en knip deze uit. Snijd een hagelwitte strook van 13,5x8cm en stans/embos de mal aan de rand en dinkt deze met Distress Ink walnut stain. Beinkt de andere randen ook met deze inkt. Snijd nogmaals een hagelwitte strook van 10x14cm en leg de horizonmal tegen de bovenkant en stans deze uit. Stans de mal nogmaals uit lichtbruin en knip de daken uit en plak deze op. Plak achter de huisjes en kerk een stukje zilvergrijs karton.Plak dit op de kaart en breng wat sneeuw aan.


Stans de boog uit hagelwit karton en beinkt ook deze. plak de boog met 3D kit op en werk de kaart verder af met hulsttakjes, bloemen, sterren en Xmas.


Plak de witte en dessin strook op elkaar. Stans twee kerstbomen uit zilvergrijs karton en plak deze op. Plak de strook op de flap. Stans de kerstman uit lichtbruin, muisgrijs, hagelwit en zalmrose. Knip de delen uit en plak deze op elkaar. Werk de kaart af met strik en bedel.

Hele fijne dag!

Groetjes,
Astrid


7 opmerkingen:

 1. Mooi kerstkaartje, Astrid.

  Liefs,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart Astrid, kleuren zijn ook prachtig.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is weer goed gelukt zeg...

  grtjs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend Astrid, wat een fantastische mooie kerstkaart is dit geworden! Erg mooi gemaakt in prachtige kleuren!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele aparte en mooie kaart, prachtig ☺

  Fijne (knutsel)week gewenst ☺
  Lieve grtjsss van Erica ¤
  heidebloempjuh.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart Astrid,en de kleuren ook zo mooi zacht.

  Groetjes Marian

  BeantwoordenVerwijderen