maandag 15 april 2013

Laat de zon maar komen....

Deze kaart heb ik gemaakt voor het blog Creaties met papier. Ik kan niet wachten op een beetje mooi weer dus ik heb een echte zomer kaart gemaakt. Het vintage plaatje is van Nellie Snellen en de vlinder is een collectable van Marianne Design net als de swirls onder de vlinder ook deze zijn van Marianne Design. Ik heb er een easelkaart van gemaakt en de vorm van de kaart is gemaakt met de mal van Go Kreate nummer 6. Voor de kaart heb ik het volgende Papicolor karton gebruikt:
 
 

Neem een vel lichtbruin karton en ril een vouw in het midden. Neem de grootste Go Kreate mal en leg deze net over de rillijn heen en stans deze uit. Maak een ril in de bovenste kaart. Stans deze maat nogmaals uit lichtbruin karton. Stans de middelste maat twee maal uit ijsblauw karton en stans de kleinste maat uit dessin papier ( Eline's Buitenhuis). Beinkt alle delen met Distress Ink iced spruce en plak de delen op elkaar. Stans het plaatje uit en plak deze op een stukje lichtbruin karton en snijd/knip de randen iets groter af. Plak dit in het midden van de kaart.
 
 
Plak op de onderzijde een stukje kant met lint en maak een strikje. Maak een mooie bloementoef met papieren roosjes, blaadjes en een bedel.
 
Stempel( Distress Ink iced spruce)/stans de vlinder twee maal uit ijsblauw karton. Bol de tweede vlinder iets op en knip deze iets in en plak deze met 3D kit op elkaar. Stans twee swirls uit ijsblauw karton en kiezel karton en bewerk deze met dezelfde inkt. Plak de vlinder met swirls op de kaart.
 
 
Werk de kaart verder af met strik en bedel en een knijpertje met de tekst.
 
Ik wil iedereen een hele fijne zondag wensen!
 
Groetjes,
Astrid

8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart Astrid, het plaatje is ook lief zeg! Mooie details ook toegevoegd.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is weer schitterend gemaakt Astrid!! Wat een supermooie kleuren, mallen en prachtige details! Heel gaaf gedaan!!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende kaart Astrid.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende kaart Astrid, heerlijk sfeertje zo.
  Van mij mag het mooie weer ook komen hoor duurt veel te lang.

  Lieve groetjes Suze

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook van mij mag de zon nog vaker en langer te zien zijn maar het lijkt erop dat we weer richting het koude weer gaan...
  Je kaart is weer een toppertje, supermooi!!
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eine wunderbare Kreation. Die Farben gefallen mir so sehr.
  Wirklich SUPER!!!
  Liebe Grüsse, Ulla

  BeantwoordenVerwijderen