dinsdag 21 mei 2013

Shortje

Ik heb ook nog twee creaties gemaakt met de ontzettend leuke keuken malletjes van Marianne Design. Vandaag laat ik het doosje zien en van de week laat ik nog een andere creatie zien. De malletjes zijn te leuk om er niets mee te doen. Het craftable schortje CR 1236 en het keukenset CR1247. Het doosje wat ik vandaag laat zien daar heb ik heb een pakje soep in gedaan.
 

Voor dit doosje heb ik het Pion Design papier Vintage Garden gebruikt. Het plaatje komt ook van een Pion vel uit dezelfde serie. Dit is de achterkant.

 
Zo heb ik het doosje gemaakt het patroon is niet op ware groote het is een tekening met de maten . Voor de boven rand heb ik een strook van 8x13,5cm genomen en aan beide zijden een randje geponst.
 
 
Groetjes,
Astrid8 opmerkingen:

 1. wat heb je dit weer super leuk gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuk doosje, Astrid.
  Heel mooi papier heb je gebruikt.

  Groetjes,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige creatie heb je gemaakt. Mooi papier ook. Bedankt voor het patroon. Zal het vast en zeker een keer gebruiken.

  Groetjs, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe bedenk je het altijd weer Astrid! Prachtig gedaan, het wordt de hoogste tijd dat ik ook met die mooie mallen aan de slag ga! Geweldig hoe jij weer met dit schitterende papier deze creatie hebt gemaakt! Bedankt voor het delen van dit patroon!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gaaf zeg en dankjewel voor het patroontje


  groetjes Dili

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat schitterend gemaakt.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is je doosje prachtig gemaakt.
  Design papier en de malletjes zijn echt toppi.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen