maandag 20 mei 2013

Strand......

Dit kleine meisje heeft haar hoed afgezet, slippers uit en lekker pootje baden. Laat de zomer nu eindelijk maar eens komen na al die regen van afgelopen week. Deze kaart heb ik gemaakt voor het blog Creaties met Papier. Het knipvel is van Nellie Snellen en de mallen die gebruikt zijn, zijn van Marianne Design en Joycraft.


Gebruikt:

 Snijd een strook ijsblauw karton van 15,5x21,2cm en ril de vouwen op 5,5cm en 15,7cm. Stans uit hagel wit karton de creatables Anja's Vintage decoratie LR0269 en Anja's Vintage 2 ornaments LR0270 ( hagelwit 15x9,7cm), van Joycrafts de wolken, slippers en hoed. De laatste ook uit ijsblauw karton. Beinkt alle randen met Distress Ink tumbled glass. Plak de delen op de kaart en knip/snijd de rand iets groter af. Snijd uit het fantasiapapier een rechthoek van 12,3x9,2cm en uit hagelwit karton een rechthoek van 11,5x8cm. Plak deze ook op de kaart en daarna het plaatje. Plak de wolken , hoed en slippers met 3D kit op de kaart. Strooi aan de onderzijde een beetje frantage verwarm dit met de heattool. Neem een klein strookje hagelwit karton en stempel er een tekst op , rol dit op en stop het in het flesje en plak het flesje op de kaart. Werk de kaart af met strik met bedels.

Groetjes,
Astrid

6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart Astrid. Heel leuk met de mallen. Leuke details, hoed en slippers. Lief plaatje. Je vorige kaart is ook al zo leuk. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende kaart Astrid.

  lieve groetjes Suze

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig leuk gedaan, je zou zo zin in de zomer krijgen die jij weergeeft op je mooie kaart! Prachtig gedaan!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen