maandag 30 juli 2012

Tasje

Vandaag laat ik een tasje zien dat ik gemaakt heb voor het blog Creaties met Papier. Ik heb een gekocht papieren tasje met de afmeting van 21x14cm gebruikt. Dit heb ik opgepimpt met natuurlijk Papicolor karton, verschillende mallen van Mariannne Design, de Vintage Flourishes van Joy en daar paste het plaatje van het stansvel van Studio Light heel mooi bij. Het is altijd leuk om zo'n tasje op te pimpen als mooie verpakking voor een cadeautje.


Gebruikte materialen:
Stansvel Studio Light 88
MD Creatables LR0159 hartjes, LR0227 Anja's leaves 2, LR0236 Anja's ovaal en LR0240 Large oval by Petra
MD Clearstamps CS0852
Joycrafts Vintage Flourishes 6003/0016 duifjes
Crealies Non Stop Stamps 1 en 4
Werkwijze:
Snijd drie rechthoeken: roze van 20x13cm, azuurblauw van 19,5x12,5cm en champagne van 19x12cm. Ril op de champagne rechthoek rond om lijnen. Bestempel de hoeken met de Non Stop Stamp spetter van Crealies met Distress Ink frayed burlap en beinkt de randen met worn lipstick( alle randen worden hier mee beinkt). Plak de delen op het tasje. Snijd een strook van kraftkarton van 5,5cm hoog en snijd de zijden schuin af en plak een stuk kant om de strook heen en plak de strook daarna op het tasje.Stans met de creatables de ovalen uit champagne karton en uit roze en azuurblauw karton. Bestempel het blauwe ovaal ook met een Crealies stempel maar nu crakelee en de roze met de spetter. Stempel bij het roze ovaal de tekst met de MD clearstamps in het midden. Stans met de creatables takjes uit olijfgroen en hartjes uit champagne. Plak achter het kleinste hartje een stukje roze.

Teken de passe-partout langs de mal af en snijd/knip deze uit. Beinkt de randen van het ovaal en plak de twee ovalen op elkaar. Plak het takje met een veertje achter het ovaal en daarna op het tasje. Stans de duifjes twee maal uit champagne karton. Knip de beide duifjes uit en knip de achterste vleugel er af. Knip het hartje uit. Beinkt de randen en plak de duifjes met 3D kit op de kaart en op elkaar.


Teken de passe-partout langs de mal af en snijd/knip deze uit. Beinkt de randen van het kleine ovaal en plak ook deze ovalen op elkaar en plak twee taakjes achter het ovaal. Plak ook dit ovaal op het tasje iets over het grote ovaal heen. Plak de hartjes op elkaar en plak er een veertje achter en daarna op het tasje. Druk het plaatje uit het stansvel en plak deze op het tasje en werk deze op in 3D. Werk het tasje af met hartjes, strik en bedel.

Groetjes,
Astrid

3 opmerkingen: